Loading...

Skicka inköpslista som e-post

Sekretesspolicy

Inledning 
Syftet med denna sekretesspolicy är att informera om vilken information som samlas in via våra webbplatser och hur den används. För att behandla och skydda personuppgifter på ett riktigt sätt följer vi personuppgiftslagen (PuL) och de principer för god sed som praktiseras på området. 
 
Vilken information samlas in 
Som besökare på Stena Line Scandinavia AB:s nätverk av webbplatser ombeds du ibland att lämna personlig information. Det kan exempelvis vara för att få aktuell information, erhålla medlemskap i Bonusklubben eller boka en resa. 

Den typ av personuppgifter som samlas in är vanligtvis namn, bostadsadress, telefonnummer och e-postadress samt ibland även personnummer. 
 
Hur används informationen 
De uppgifter vi samlar in används för följande ändamål: 
•    Att kunna erbjuda en säker och enkel användning av vår webbplats
•    Att kunna kommunicera, via e-post eller på annat sätt i samband med medlemskap och erbjudanden
•    Att kunna lämna information om företaget och våra produkter
•    Att kunna erbjuda relevant marknadsföring och reklam 
 
Vilken information måste lämnas 
Vid varje tillfälle som du ombeds att lämna personlig information framgår det när den efterfrågade informationen är en förutsättning för erbjudandet och när den är frivillig. 
 
Cookies och IP-adresser 
För att kunna erbjuda en smidig och lättanvänd webbplats använder vi cookies. En cookie är en liten mängd data som skickas till din webbläsare från webbservern på den webbplats du besöker och som lagras på din dators hårddisk. Du justerar dina cookieinställningar längst ner på sidan. 

Länkar 
Våra webbplatser innehåller länkar till andra platser på Internet. Vi kan inte ta ansvar för hanteringen av personuppgifter på dessa platser men uppmanar besökare att ta del av den policy för personlig information som gäller för respektive webbplats. 
 
Vilka är vi 
Stena Line Scandinavia AB, 405 15 Göteborg, organisationsnummer 556231-7825, telefon 0770-57 57 00. 
 
Kontakt 
Om du har frågor kring vår hantering av personuppgifter skicka e-post till webmaster.se@stenaline.com. Du har rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter som finns om dig. Vidare kan du alltid kontakta oss om du önskar korrigera, radera eller spärra dina personuppgifter. 

Vill du inte längre få information eller reklam kan du kontakt oss via e-post. En klickbar länk för att avbryta en e-postservice medföljer alltid våra utskick. 
 
Vem får ta del av informationen 
Stena Line Scandinavia AB personuppgiftsansvarig för den personliga information som samlas in. Vi säljer inte personlig information vidare till andra företag. Däremot delar vi i vissa fall information med leverantörer och samarbetspartners i samband med att de utför tjänster åt oss. 
 
Säkerhet och sekretess 
Skyddet av personuppgifter och personlig integritet har hög prioritet inom Stena Line Scandinavia AB. Vi skyddar noggrant personlig information från obehörig åtkomst, förlust eller förvanskning. 
 
Ändring av policyn 
Stena Line Scandinavia AB kommer att från tid till annan att uppdatera och ändra denna policy. Vi rekommenderar därför att återvändande besökare regelbundet kontrollerar om ändringar har skett innan personlig information lämnas.